Zelf een Paddockparadijs aanleggen


Beginpagina PP-aanleg | Ontwerp maken | Materialen | Praktijktips

Een goede planning is het halve werk

Het zelf aanleggen van een Paddockparadijs is niet alleen erg leuk, het is ook nog eens voor iedereen te doen. 'Wie niet sterk is moet slim zijn'; bereid je werk goed voor, dan kun je het voor jezelf zo licht en gemakkelijk mogelijk maken. Met een paar handige foefjes hoeft het werk niet zwaar te zijn. Palen met een zware hamer de grond in slaan bijvoorbeeld is niet nodig en met iedere dag een beetje inspanning is je Paddockparadijs klaar voor je het weet.

Op de volgende pagina's (zie menu bovenaan dit bericht) vind je een aantal - hopelijk inspirerende - idee├źn en adviezen en een stap-voor-stap handleiding om je eigen Paddockparadijs te realiseren. Laat je fantasie de vrije loop en maak er iets unieks van dat helemaal is toegespitst op jouw terrein en situatie. Veel ontwerp- en bouwplezier!

Anderen inspireren?

Als je Paddockparadijs klaar is vind je het wellicht leuk om met jouw creatie weer anderen te inspireren. Vul dan het formulier op deze pagina in, dan voeg ik ook jouw Paddockparadijs toe aan de praktijkvoorbeelden op deze site.

Volgende pagina


Heb je vragen, opmerkingen, tips of ervaringen m.b.t. dit onderwerp?
Hieronder kun je reageren. Alvast bedankt voor je reactie!