Plattegrond van Marjolein en Bram's PP


Beginpagina Marjolein en Bram's PP | Plattegrond | Extra's | Weide/voeding | Ervaringen | Foto's/filmpjesTerreinbeschrijving

Het terrein bestaat uit een rijbak, een paddock, een pad van ongeveer 300 meter langs de buitenrand van het terrein met één berg erin en twee weilanden. De grondsoort is zandleem, het is redelijk nat, maar wel te doen. In de winter wordt het pad echt kleddernat, vooral op sommige lagere stukken .We zijn nu bezig deze op te vullen met zand. Het is allemaal vrij open. De paarden kunnen schuilen in de twee stallen en naast een grote veldschuur (aan drie kanten). Ze kunnen altijd ergens uit de wind en uit de regen staan. Er is geen bos.

Afrastering

We hebben vaste palen van duurzaam kastanjehout, met drie rijen lint (turbolint, bruin van Gallagher). Binnenkort komt er een draadje bij aan de onderkant om te voorkomen dat de Shetlanders te veel onder de draad door eten.

Pad

Het pad is overal ongeveer 3 m breed. Ergens in het midden op een hoek is een wat groter stuk wat een beetje heuvelachtig is. Daar blijven plassen staan waar de paarden graag uit drinken. Ook hebben we daar takken liggen waar ze graag van eten.

Volgende pagina

Terug naar vorige pagina

Heb je vragen, opmerkingen, tips of ervaringen m.b.t. dit onderwerp?Hieronder kun je reageren. Alvast bedankt voor je reactie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten