PP's in Zuid-Holland?

Nieuwsbericht van donderdag 8 oktober 2009

De volgende oproep ontving ik van Ingrid Ruijs uit Zuid-Holland:

Overal duiken PP's op, maar waar blijft Zuid-Holland? Ik zou mij hier heel graag sterk voor willen maken. Mijn paard staat nu ver weg in Gelderland, omdat ik hem hier in de Randstad die vrijheid niet kan geven. Als er al een stuk grond te koop of te huur is, dan mag je er nog geen paal in slaan.
Dus wie begint een PP in Zuid-Holland? En voor het welzijn van alle paarden: wie wil meedoen aan de propaganda van PP's in Zuid-Holland?

Reacties graag per e-mail naar Ingrid Ruijs.


Terug naar vorige pagina


Heb je vragen, opmerkingen, tips of ervaringen m.b.t. dit onderwerp?
Hieronder kun je reageren. Alvast bedankt voor je reactie!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ingrid,
  Je bericht op paddockparadijs is al bijna een jaar oud, maar toch reageer ik. Wij gaan komende maand een start maken om voor ons paard een PP te maken. Ze is een over-energieke draver, dus die kan wel wat beweging gebruiken. We hebben 1,5 ha, en waarschijnlijk komen er 3 pony's bij . Dus dat moet lukken lijkt me. De enige beperking is dat we geen schuilstal mogen plaatsen. We moeten dus vindingrijk zijn; waarschijnlijk met strobalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem, ik weet niet of Ingrid dit zal lezen. Misschien kun je haar beter rechtstreeks mailen via de e-maillink in het bericht?

  Groeten, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Om maar met de deur in huis te vallen...eigenlijk dezelfde vraag, maar dan voor NOORD Holland...
  Waar zijn jullie?
  Groet
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen