PP-stand op Open Dag bij Vidar Paardenschool

Nieuwsbericht van zondag 20 juni 2010

Vandaag was er bij Paardenschool Vidar in Belfeld (Limburg) een gezellige open dag met allerlei presentaties, workshops, huifkartochten en een strodorpje. Omdat bij Vidar onlangs ook een paddockparadijs is aangelegd, was mij gevraagd of ik zin had om een infostand over paddockparadijs te 'bevrouwen'. Na wat overleg met vriendin Tessa besloten we ervoor te gaan. Een debuut voor ons, en vermoedelijk ook de allereerste infostand over paddockparadijs in Nederland.
We hadden ons goed voorbereid; doorlopende videobeelden, meeneem-infobladen over de aanleg van een paddockparadijs en twee prachtige diorama's (soort maquettes) van een groot en een klein paddockparadijs op schaal trokken veel bekijks. Een elegante (kartonnen) engelachtige dame aan de zijkant van de stand toonde de wervende tekst "Paddockparadijs... de hemel op aarde voor uw paarden!"
Er bestaat duidelijk belangstelling voor een natuurlijker manier van paarden houden en we hopen op deze manier weer wat mensen enthousiast te hebben gemaakt voor het geweldige concept van paddockparadijs!Op deze foto zijn de diorama's te zien. Links een schaalmodel van een klein paddockparadijs op 1.000 m², rechts een model van een paddockparadijs op een perceel van 10.000 m². Met veel dank aan Johan van der Neut van Diorama Art, die deze diorama's heeft gemaakt.

Terug naar vorige pagina

Heb je vragen, opmerkingen, tips of ervaringen m.b.t. dit onderwerp?Hieronder kun je reageren. Alvast bedankt voor je reactie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten